SOENIA®
UltimateEEG -elektrodi

Oletko kiinnostunut kehittämään lyhytkestoista tai äärimmäisen pitkäkestoista EEG-seurantaa? SOENIA® UltimateEEG -elektrodit ovat muokattavissa tarpeidenne mukaan. Tämänhetkinen kehityksemme on keskittynyt ihonalaiseen EEG:n seurantaan. Tarjoamme myös muokattavissa olevia pintaelektrodeja. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.

SOENIA® UltimateEEG-elektrodit

Paras tapa EEG:n seurantaan

SOENIA® UltimateEEG -elektrodi on uudentyyppinen, joustava ja muokattavissa oleva elektrodi. Tällä hetkellä ihonalaiset elektrodimme ovat kliinisissä testeissä Suomessa, mutta tarjoamme elektrodeja pintamittauksiin liittyviin R&D-hankkeisiin jo nyt. Ota meihin yhteyttä tarkempia tietoja varten.

Testattua teknologiaa

Olemme tehneet teknisiä vertailuja normaaleiden sairaalassa käytössä olevien (Ag-AgCl) elektrodien ja SOENIA® UltimateEEG -elektrodien välillä ja mittausherkkyys ja -tarkkuus on jo nyt samalla tasolla. On hyvä ottaa huomioon, että yhden Ag-AgCl -elektrodin viemän alueen pinta-alaan mahtuu kahdeksan (8) UltimateEEG™-elektrodin mittauskanavaa yhden sijaan.

Nopea kustomointi

Tarjoamme muokattavissa olevia elektrodeja R&D-tarkoituksiin nopealla valmistusajalla. Ota yhteyttä ja keskustellaan mikä ratkaisu parhaiten vastaisi tarpeisiinne.

Uutta teknologiaa

Olemme kehittäneet elektrodimme Tampereen teknisessä yliopistossa (nyk. TUNI), Suomessa. SOENIA® UltimateEEG -elektrodimme ensimmäiset patentit on jo myönnetty, ja lisää seuraa pian.

Ote yhteyttä!

Osoite

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan kuinka SOENIA®-ratkaisut voivat hyödyttää sinua!

  • BrainCare Oy
    Biokatu 6L
    33520, Tampere, FINLAND
  • info[at]soenia.com

Ota yhteys